ONZE REFERENTIES

Bij Deskk zijn we trots op ons werk. Enkele klanten die op ons rekenen:

 
 

BAS AUTOVERHUUR

Deskk trok de autoverhuursoftware los uit hun oude IT-infrastructuur en bouwde een supersnelle werkplek die overal toegankelijk is. Een gepaste oplossing voor BAS Autoverhuur, dat opereert vanuit een groot aantal filialen.

 

STUUR AUTOVERHUUR

Stuur werkte al in de Cloud. Maar die was verouderd. Dankzij Deskk werkt Stuur nu op de aller nieuwste Windows Server-omgeving. Stuur is 7 dagen in de week open, en moet dus altijd kunnen inloggen. Dat kan bij Deskk.

gPiQ8hDR.jpg
 
11A9850DE316D6AFDD2217C638FF7A56.jpg

WTC EXPO

Deskk hielp bij het loskomen van de oude ICT-infrastructuur en migreerde alle bestanden en e-mail veilig en snel naar de Cloud. Voor WTC Expo was niet alleen de techniek belangrijk, maar ook de implementatie. Daarom leerden we alle gebruikers om te gaan met de Cloud.

 

Superslapen

Noem deze klus maar win-win. Deskk leerde over Superslapen, zij leerden over onze Cloud oplossingen. Daar hebben we ze vervolgens naartoe gemigreerd. Slaapt wel zo lekker.

superslapen.png
 

Autoschat

Deskk zorgt voor de IT-infrastructuur van garage Autoschat. Deskk voert moderniseringen door op het huidige landschap en maakt het bedrijf cloud ready.

 

LuCHTENBeRG

Bij Luchtenberg pakken we het beheer op van de vorige IT-partij. Toen we binnenkwamen, waren er al 200 dagen geen updates geïnstalleerd. Nu beheren en monitoren we alle systemen op de locatie.

1506608793_logo_luchtenberg-2.png
 
jos-visser-logo.jpg

JOS VISSER

Deskk zorgde voor de Cloud migratie van o.a. alle e-mailsystemen. En beheert alle lokale infrastructuur.


Voordat Deskk bestond, waren wij al jaren lang actief in de IT. Onder andere bij deze bedrijven: