WE WILDEN AFREKENEN MET OUDE ICT-BESLOMMERINGEN. 
EN WE DENKEN DAT HET TIJD IS DAT JE HETZELFDE DOET.

Ouderwetse ICT hoort bij een ouderwetse organisatie

Het probleem met traditionele inrichting van ICT binnen je bedrijf? Het is nodeloos ingewikkeld en kostbaar.

Systemen vereisen intensief onderhoud, updates doorvoeren kost bakken tijd. Voor veel bedrijven is het een vraagstuk. Voer je er geen beleid op, met als risico dat je op een gegeven moment niet meer kan updaten maar moet upgraden? Doe je een beroep op de medewerker die het slimst lijkt met computers of tuig je een eigen en dure IT-afdeling op?

We hebben Deskk opgericht om af te rekenen met duur, omslachtig en ouderwets systeembeheer. Het kan zoveel slimmer.

Door online werkplekken vanuit de cloud aan te bieden en die helemaal op je wensen af te stemmen, is je ICT volledig digitaal geregeld. Van softwarelicenties tot wachtwoordmanagement. Van inrichting volgens jouw workflows tot de CRM, HR- en salespakketten waarmee je werkt.

Op het moment dat je dit leest, heb je vermoedelijk al kennis genomen van andere aanbieders van online werkplekken. Wij ook. En juist het functioneren van andere online werkplekken is precies waarom we Deskk hebben opgezet. Hun online werkplekken zijn gericht op logge, grote bedrijven en ontbreekt ze aan moderne techniek, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Of het zijn lege hulzen; standaard Windows-omgeving zonder aanpasbaarheid voor je bedrijf en zonder fatsoenlijke ondersteuning.

Dát wilden we anders doen. En dat doen we anders.

Daarom richten wij online werkplekken precies in zoals jij en je medewerkers het willen. En staan we altijd voor je klaar met support.

We zijn er voor jouw aanpak. Jouw veelzijdige medewerkers, hun apparaten en hun werkwijzen. Het maakt ons niet uit dat de ene liever op afstand inlogt op een iPad, en de ander graag op twee schermen werkt op de desktop op het hoofdkantoor. Bij Deskk kan het allemaal. Een werkplek moet immers passen bij het werk dat je ermee wilt doen. Dat klinkt logisch, maar heb je er wel eens over nagedacht? Ben je altijd onderweg, dan is een klein en handzaam apparaat handig. Ben je de hele dag met twintig applicaties aan de slag? Dan werkt het efficiënter met 2 of 3 schermen. Wij denken graag mee hoe het slimmer kan.

De online werkplekken van Deskk zijn up-to-date en uiterst schaalbaar. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. De kosten zijn dus altijd eerlijk. Je betaalt 75 euro per werkplek per maand. Transparanter kunnen we het niet maken. Met excuses voor het buzzword, maar ja, we geloven echt dat we je ICT als geen ander ontzorgen.

We kunnen niet wachten om het je te laten zien. Hopelijk schudden we elkaar snel de hand.

Bas Zijlstra, eigenaar Deskk

Bas Zijlstra, eigenaar Deskk