baanbrekend.png

Grensverleggende ICT voor baanbrekende bedrijven

Wie afscheid neemt van oude bedrijfs-ICT, moet zeker weten dat het nieuwe alternatief goed is. Met Deskk verruil je computeronderhoud, storingen en systeemupdates voor flexibiliteit, snelheid en veiligheid. Waarom kiezen voor Deskk?

De vijf s’en om te kiezen voor Deskk:


everywhere.png

1. Alleen de juiste Software

Er zijn meer aanbieders van online werkplekken. Maar alleen Deskk richt je online werkplek precies zo in als jij hem wil hebben. Met de software die je nodig hebt en alle licenties en mappen bij de juiste afdelingen en mensen. Waar gewenst en mogelijk koppelen we applicaties, workflows en logins aan elkaar. Zo werk je flexibeler én sneller met Deskk.


devices.png

2. Maximale Snelheid

Wachten op inloggen? Bestanden kopiëren? Tot de computer eindelijk is uitgerateld? Bij Deskk draait jouw bedrijf op een eigen server die je met niemand deelt. Vergeet de ergernissen van oude hardware. We installeren je bedrijfsomgeving op een supersnelle, afgeschermde server voorzien van de laatste beproefde technologie. Met Deskk haal je snelheid binnen – zelfs op verouderde apparatuur. Dat is onze topprioriteit. Want wie sneller kán werken, werkt sneller.


3. Top notch Security

Wie inlogt op een online werkplek van Deskk, is verzekerd van een veilige omgeving met toegang tot e-mail, documenten, bestanden en de benodigde bedrijfsdata. We versleutelen verbindingen met een 2048-bit TLS-encryptie en maken automatische backups van de laatste versies van documenten en bestanden. Daar bovenop zorgen we voor de laatste beveiligingsupdates - en updaten we alleen als jij niet aan het werk bent. Voor minder doen we het niet.

We hanteren de CISPP standaard voor security.


pc's kunnen nooit meer stuk.png

4. Het beste Systeem

Elke werkplek van Deskk is uitgerust met Windows Server 2016 (en 2019). Microsofts betrouwbare en beproefde besturingssysteem voor flexibel zakelijk gebruik. Uitstekend te bedienen op desktops, tablets én smartphones. Microsoft voorziet het systeem van veiligheidsupdates. Wij zorgen voor het bijwerken van de software die je daar bovenop gebruikt.


ijzersterke support.png

5. Uitstekende Support

Deskk verzorgt volledige support, altijd en overal. Heb je een simpele vraag, of zit je met een lastige query? We denken graag met je mee hoe iets slimmer kan. Of kijken direct met je mee, als je dat liever wilt. Chatten? Ook geen probleem. Heb je ons nodig? Dan helpen we je. Zo simpel is het.